Barion Pixel

Kezelhető, dús sima hajat szeretnél? Göndör, kócos a hajad? Eleged van a hajvasalásból, amitől csak még szárazabb és töredezik a hajad?
A BBCOS Hidrolizált Keratinos Hajkiegyenesítő és Hajfeltöltő a megoldás, melynek alkalmazása során mikromolekuláris keratint juttatnak a hajba, az eredmény pedig sima, egyenes egészségesen fénylő és dús haj 3-4 hónapon át.
BBCOS Hidrolizált Keratinos Hajkiegyenesítő és Hajfeltöltő kezelőtermékek egyáltalán nem tartalmaznak egészségkárosító FORMALDEHIDET (még 0,1 %-ban sem, amit az INCI listákon nem kötelező feltüntetni).
A BBCOS hivatalos laboratóriumi garanciával rendelkezik a ZÉRÓ FORMALDEHID tartalomról, amivel egyedülálló a piacon. A SMOOTHING termékcsalád hajunk és körmünk fő alkotóelemét: a keratint tartalmazza, folyékony formában. A folyékony keratin kitölti a sérült, hiányos részeket, ezután a haj fényes, dús és egyenes lesz. Nincs szükség a mindennapi vasalásra, a haj könnyen kezelhetővé válik. A tartós hajkiegyenesítő kezelés folyamata kb. 2 óra alatt történik meg, de a hatása 3-4 hónapig tart, amit a SMOOTHING otthoni utókezelők használata garantál. Hidrolizált keratin tartalmának köszönhetően a hajszál hibáit helyreállítjuk, ezáltal tartós eredményt érünk el, ami megmarad párás környezetben is.
A keratinos tartós hajkiegyenesítést azoknak ajánljuk, akiknek a haja göndör, száraz és sprőd, viszont kezelhetőbb és simább hajra vágynak. A BBCOS Keratin az egyetlen organikus alapú hajsimító és hajdúsító kezelés, amely a modern kor elvárásainak megfelel: ápolja a hajunkat, egészségkárosító mellékhatások nélkül.
Az eredmény minősége a szakember hozzáértésétől függ, a Smoothing tartós hajegyenesítő használata tanfolyam elvégzéséhez van kötve. A tartós hajegyenesítés folyamata körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, de akár ettől több is lehet a haj hosszától és mennyiségétől függően.
Keratin tartós hajkiegyenesítés
A kezelés során természetes alapú keratin (a haj és a köröm fő építőanyaga) kerül felhasználásra. A hidrolízált keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítva megerősíti a haj szerkezetét. A hidrolizált keratin szorosan együttműködik a haj természetes keratinjával. A Keratinos kezelőanyag újjáépíti, kisimítja, kondicionálja, lezárja a kutikulát, felszámolja a szöszösödést, göndör tincseket, belső és külső védelmet biztosít a hajnak. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, dús és fényes lesz. A hihetetlen eredményeket és a haj kivételes puhaságát a különleges összetevők is segítik. A keratin újra feltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a hő általi károsodástól. A kezelés minden hajtípusra alkalmazható, függetlenül attól, hogy festett, melírozott, dauerolt vagy már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A kezelés csak négy, egyszerűen alkalmazható lépésből áll!
Ide tartozó termékek:

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Go to Top