Leírás

BBCOS KERATINOS SZÍNRÖGZÍTŐ SAMPON HAJFESTÉS UTÁN

Speciálisan arra fejlesztették ki, hogy a festett haj színét sokáig megőrizze. Finoman tisztítja a hajat, visszaállítva annak természetes pH értékét. A hidrolizált keratinnak köszönhetően mélyen táplálja a kémiai hatásoktól igénybe vett hajat. Meghosszabbítja és megvédi a festett haj színét.

Keratin: A keratin egy olyan protein, amely a haj, a bőr és a köröm alap komponenseit építi fel. A haj keratinja jelen van a kutikulában, ez egy vékony, külső réteg, ami a haj fényességéért, lágyságáért felelős, a cortexben, ahol a keratin rostja, izomrostja kötést hoz létre és meghatározza a haj szilárdságát, rugalmasságát. Végül a mátrixban keratin-protein által formált ami stabilizálja a haj színét. A festékek könnyen megváltoztatják a keratin kémiai kötését,ezáltal károsítják azt. Éppen ezért a haj gyakran veszít a fényéből,rugalmasságából és szilárdságából. Ezért szükséges pótolnia keratint hajfestés során.

Használat: oszlassa el a hajon festés, melírozás után, óvatosan masszírozza be, majd jól öblítse ki. Ismételje meg a műveletet, amennyiben szükséges. Kezdheti a pH egyensúly helyreállító használatát.