Általános Szerződési Feltételek
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll!

 

Üzemeltetői adatok
Esztergályos Hajnalka e.v. (cím: 1215 Budapest, Erdősor u 125. , adószáma: 66453062-1-43 )

Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus Ügyfélszolgálat:
Telefonos Ügyfélszolgálat:

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással ill. átvevőhelyen történő átvétellel rendelhetőek meg. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Élelmiszer

Munkavédelmi felszerelés

Kozmetikumok

Szépészeti eszközök

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk
A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, a rendszer megjegyzi a legutóbbi szállítási információkat.

A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 18 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Rendelés menete
A Webáruházban a rendelést a kiválasztott termék profiljára kattintva lehet elindítani. A termék profilján a mennyiség kiválasztása után a “Kosárba rakom” gombra kattintva a termék bekerül a vitruális korsárba. A “Kosár megtekintése” gombra kattintva a Kosár felületre érkezik a látogató, ahol áttekintheti a kiválasztott termékeket, módosíthatja a mennyiséget, törölheti a terméket a kosárból, illetve kiválaszthatja a szállítási módot, és megadhat kuponkódot, amennyiben érvényes akciós kuponnal rendelkezik. A “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva a látogató a Pénztár oldalra érkezik. A Pénztár oldalon tudja megadni a szállítási adatait, illetve a számlázási adatait a látogató, illetve ki tudja válastani a neki legmegfelelőbb fizetési módot. A “Rendelés elküldése” gombra kattintva a kosár tartalma megrendelésre kerül. A Megrendelése akkor érvényes, ha erről visszaigazoló e-mail formájában tájékoztatjuk. Amennyiben nem kap visszaigazoló üzenetet a megrendeléséről, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak vagy a pickpackponton kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot átvétel előtt szíveskedjenek megvizsgálni a futárnál vagy a pickpackponton, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás futárral, információk

Webáruházunk megrendeléseit a SPRINTER Futárszolgálat Kft. (futárcég) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Amennyiben kényelmesebbnek találja, az átvevőponti személyes átvételt!

 

Szállítás külföldre

Külföldre, Magyarországon kívül nem szállítunk ki.

Házhoz szállítás díjszabása
Bruttó 50.000 Ft alatti rendelési érték esetén futárral 1890 Ft, amit minden esetben feltüntetünk a Pénztár oldalon és az e-mailes visszaigazolásban. 50.000 Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás díjtalan.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Csomagolás

A csomagolás minden esetben teljesen diszkrét. A csomagon (kisebb rendelési mennyiség esetén légpárnás borítékban, nagyobb rendelés esetén karton dobozban) semmilyen utaló jel nem található a csomag tartalmára, egyedül a cég adatai vannak feltűntetve. Külön kérésre van, hogy csak a cég nevét és bejegyzett címét adjuk meg és az emailcímét, weboldal elérhetőségét, telefonszámot nem írjuk oda.

 

Pénzvisszafizetés menete
Amennyiben az Ön által rendelt termék (illetve termékek) nem érték el a várt hatást, akkor lehetősége van a BONTATLAN TERMÉKEK visszaküldésére. Bízunk termékeink minőségében és a vásárlóink visszajelzéseiben, ennek ellenére olykor előfordulhat, hogy nem az Önnek megfelelő terméket választotta a vásárlás során és nem érte el a kellő hatást, ezért mi a vásárlástól számított 60 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a ki nem bontott, sértetlen csomagolású termékekre.

Amennyiben Önnél nem fejtette ki az elvárt hatását a termék és több darabbal is vásárolt belőle lehetősége van rá visszaváltani (2 hónapon belül) a bontatlan csomagolású termékeket. FONTOS, hogy csak és kizárólag az eredeti számla, illetve blokk ellenében tudunk eleget tenni ennek a kérésnek.

 

A garancia érvényesítésének menete:

Megkeres minket telefonon, e-mailben, és jelzi szándékát.
Visszajelzés és egyeztetés után, saját költségén kell eljuttassa a címünkre a terméket (posta, futár, személyes átadás) és a hozzá tartozó számlát.
Átvételt követő 8 munkanapon belül visszatérítjük a termék árát.
Fizetési lehetőségek
3 féle fizetési lehetőség közül lehet választani a rendelés során:

Utánvétes fizetés: ebben az esetben a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak, illetve az adott pickpackponton
Bankkártyás fizetés (Barion): itt a fizetés minden esetben előre történik, tehát a csomag átvételekor már nem kell sem a futárnak fizetni, sem a pick-pack ponton
Banki átutalás: lehetőség van banki átutalásra is, ebben az esetben is a fizetés előre történik. A megrendelés teljes összegének átutalása mellé kérjük, hogy megjegyzésben tüntesse fel a megrendelő nevét is (sok esetben nem egyezik, így nem tudjuk, hogy kihez tartozik az adott rendelés). Amint megkaptuk az átutalt összeget legkésőbb a beérkezést követő napon feladjuk a csomagját.
Elállás joga
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától. Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:

A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vásárló az elállási jogát gyakorolhatja:

A termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig
Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a törvény szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig
Ha a törvényi előírás szerinti írásbeli megerősítés kézhezvétele, annak ismertetésére a termék kézhezvételének napjától, vagy a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, abban az esetben attól az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra.
Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.
A ……. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti.
A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával:

Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte.
Olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ.
Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.
hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében
szerencsejáték-szerződés esetében
hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében
élelmiszerek, valamint egyéb mindennapi fogyasztásra szolgáló termékek rendszeres házhozszállítására vonatkozó szerződésekre
az olyan szállást nyújtó, szállítási, étkeztetési vagy szabadidős szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekre, amelyek alapján a vállalkozás e szolgáltatásokat meghatározott időpontban vagy meghatározott időszakban nyújtja
A törvény további részletei megtekintése itt: http://href.hu/x/ak15

 

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Nature Force Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Nature Force Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.