Természetes dolog, hogy hajhulláskor mindenki komolyan kezd aggódni. Napjaink fejbőr problémája ez a zsírosodás mellett. Ha idejében keresik fel a hajgyógyász szakembert, megfelelő kezeléssel orvosolható ez a folyamat.

Minket, hajgyógyászokat, egyre több fiatal keres fel vizsgálatra: hajhullásra panaszkodnak. A stressz, a környezeti ártalmak, hormonális változások, rossz táplálkozási szokások, esetleg fertőzéses gócok tehetők felelőssé az igencsak kellemetlen, ám gyógyítható tünetekért.

A civilizáció által megváltozott mesterséges elektromágneses mező fokozottabban veszi szervezetünket igénybe. Hiszen tudjuk, az orvostudomány is felismerte ezt a terheltséget, ezért megszaporodtak a különböző testi betegségek, főleg allergiák, gyulladások, daganatok. Mindezek a test immunrendszerét gyengítik. Ebből nem kivétel testünk egyik legfontosabb területe, a fej, ahol a legvékonyabb a bőrrétegünk, és az összes akupunktúrás pontunk, meridián csatornáink jelen vannak. Ezért fontos a hajgyógyászat, ami tudományosan felismeri a fejbőr működési zavarának jelzésével párhuzamosan a testben zajló hosszú diszharmóniában működő folyamatokat. Ezért fontos a hajgyógyász feladata, hiszen tudjuk már egy szőrszálból, hajszálból genetikailag is géneket tudunk meghatározni. A kopaszodásnál fontosak a genetikai adottságok is és az egyén tolerancia szintje.

Szervezetünk először a haj gyengeségével, vékonyodásával, majd ritkulásával jelez!

Ilyenkor egyformán, az egész fej területéről hullik a haj. Foltos kopaszodás is lehetséges, aminek oka 80%-ban lelki eredetű, hosszan tartó stressz eredménye. A felgyorsult társadalmi életvitel, a munkahelyi fokozott stresszhatások negatívan hatnak egész szervezetünkre. Nem is sejtjük, milyen oxigénhiányos állapotot idéz elő!

Teljes hajvesztéssel szerencsére ritkán kell számolni, de még ebben az esetben is hatékonyan lehet kezelni, és kinöveszteni a hajat az eredeti ORising termékekkel.

Sajnos manapság, egyre több koppintása van ennek a módszernek,és utánozni próbálják a termékeket. A média befolyása, és a reklámok is folyamatosan megvezetik az embereket. Nagyon körültekintőek legyünk!

15-25 éves kor között a kopaszodás, még a “rossz gének” miatt sem elfogadható!

Az androgén alopécia egy életkori sajátosság, ami attól függ, hogy a hajgyökerek a kor előrehaladtával kevésbé lesznek ellenállóak az androgén hormonokkal szemben.

Fiatalon ennek oka lehet a 8-10 óránál több szellemi munka, a folyamatos stressz, a nehéz fizikai munka, a túlzott izomépítő sportok,a cink,szelén, vas és/vagy vitaminhiány, túlzott szintetikus ételek fogyasztása, alkoholizmus, kábítószerek fogyasztása ,valamint a kopaszodás elleni szerek használata is.

A kopaszodás egy genetikai hajlam, de ez nem azt jelenti, hogy az erre hajlamosaknak feltétlenül kopaszodnia kell, főleg nem fiatalon (persze kivételek vannak).

Az orvosok még nem tudják pontosan, mi az oka a fiatalkori androgén kopaszodásnak. A megfigyelések szerint a “kedvező létkörülmények” és a kényelmes élet is közrejátszik, pl. egy 30 éves aktív irodai munkát végző férfinek jóval kevesebb a haja, mint ugyanilyen idős verseny-sportolónak (nem testépítőnek) vagy mint pl. egy hajléktalan “utcagyereknek” (érdekesség, hogy a több éve hajléktalan embereknél nagyon ritka a 45-55 éves kor előtti kopaszodás).

Az Európai Unió 16 tagállamában folynak jelenleg is kutatások a témában, az interneten rengeteg kutatási hír található főként németül, de angolul is akad rendesen.2011-ben a 18-30 év közti európai férfiak 38%-a valamilyen mértékben már elkezdett kopaszodni, ez az arány 1981-ben Nyugat-Erurópán 9%, Közép-Kelet-Európában, pedig 14% volt.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK:

 

STAMINO’RISING HAJFÜRDŐ

A StaminO’Rising kezelést teljessé teszi. Szennyeződés lebontó hatású, kímélő tisztítást végez. Tápláló hatású, emellett erősíti a hajat szójaprotein tartalmának köszönhetően.

Kiszerelés: 250 ml

 

(FONTOS: NEM ÁRUSÍTHATÓ WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL!

 

STAMINO’RISING TONIK

Alapos laboratóriumi tesztek bizonyítják, hogy aktív növényi sejt hatóanyagot tartalmaz, mely megerősíti a fejbőr vitalitását. Késleltetik a hajtüszők természetes öregedési folyamatát, sejtszinten visszafiatalító hatást érnek el. A teljes kezeléshez, az O’Rising őssejt complex (tonikampulla) előtt az ugyancsak növényi őssejt hatóanyagú StaminO’Rising hajfürdő használatát ajánljuk.

Kiszerelés: 12 fiola x 7 ml

(FONTOS: NEM ÁRUSÍTHATÓ WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL!

 

5-ALFO’RISING BIOESSZENCIA

Kiegészítője az O’Rising hajhullási tonik kezelésnek, Syringa Vulgaris (Orgona) extraktot tartalmaz, amely a B6 vitaminnal szinergiában értékes segítséget nyújt az 5-Alfa Reduktáz enzim működésének csökkentéséhez, gátolásához.

Kiszerelés: 12 fiola/7 m

(FONTOS: NEM ÁRUSÍTHATÓ WEBÁRUHÁZON KERESZTÜL!

 

COMPOSIZIONE ENERGETICA D. FEJBŐRTISZTÍTÓ

Kezelést előkészítő higiéniai folyadék. Növényi alapú készítmény a bőrfelszín tisztítására, amely minden típusú fejbőrre ajánlott, főképp a seborrhea, hiperhidrózis, korpa és simplex kopaszodás esetében. Különleges keratinoldó, fertőtlenítő, mélyhámtisztító anyag (a tüszőt is tisztítja), amely megnyítja a pórusokat.

Elősegíti az utána alkalmazásra kerülő hatóanyag felszívódását, ezért előkezelőként használjuk. 5–10 ml-t tegyünk fel a fejbőrre, majd ujjbeggyel körkö- rösen oszlassuk szét. A hatóidő 3–5 perc, ezután öblítés nélkül a kezelés következő fázisát végezzük el (pakolás, ampulla stb.).

Kiszerelés: 150 ml-es üveg

 

 

hajgyogyasz-aruhaz-hajni

 

Várjuk szeretettel!

Urbin Mihályné Hajnalka

 

 

Cégünk megkapta az ORising MEGBÍZHATÓ CÉG TANÚSÍTVÁNYT!

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

 

Telefon: +36 (1) 950-20-27

Telefon: +36 (20) 991-2477

E-mail: hajgyogyaszaruhaz@gmail.com