A fejbőr problémáinak pontos meghatározását hajgyógyászaink egy háromszázszoros nagyítású, pontos képet adó mikrokamera segítségével végzik. Ez képes egyértelművé tenni a szabad szemmel nem látható tüneteket, amelyek a korai diagnózis felállításához nélkülözhetetlenek.

mikrokamerás febőrvizsgálat hajgyógyász áruhá

 

A hajvizsgálat menete:

A fejbőrt,és a hajszál szerkezet állapotát ellenőrizzük. A hajszál erőssége és tápláltsága mindig a hajgyökér függvénye.

A haj 97 %-át a keratin nevű fehérje, 3%-át pedig víz alkotja
Lemezkék alkotják, melyek egymást tetőcserép-szerűen fedik, a hajszál belsejének védelmét szolgálják. A lemezkéket a faggyúmirigyek által termelt olajos anyag vonja be, mely védi a hajszálat a károsító környezeti hatásoktól. A cuticula állapotától függ a haj fényessége. Minél szabályosabban fedik egymást a cuticula lemezkék, annál selymesebb és fényesebb a haj, mivel visszaveri a fényt. Amikor száraz, fénytelen, töredezett a haj, az a cuticula károsodásának következménye.

A velőállomány a hajszál közepén helyezkedik el, ami a hajszemölcshöz csatlakozik, ez biztosítja az anyagok és a levegő átjárását mindkét irányba.

Mint látható a haj biológiája összetett és bonyolult, tipusonként eltérő. Minden hajat másként kell kezelni. A természetes anyagokkal (100%-ban növényi kivonatokat tartalmaz)különféle hatások érhetők el.

 

mikrokamerás febőrvizsgálat hajgyógyász áruhá

 

Hajszerkezet problémák:

  • vékonyszálú haj
  • száraz, erőtlen, kezelhetettlen hajak
  • vegyszeresen kezelt, erősen roncsolódott hajszálak

 

Vékony szálú haj

 Genetikailag alakul ki. Erősíthető, tartása javítható.

 

Száraz, töredezett haj

A kettéálló hajvégek figyelmeztetnek arra is,hogy hajhagymáink nem megfelelő tápanyaggal vannak ellátva.Kíméletet igényel. Nem szereti az erős hajkezelő anyagokat. Mosás után pakolással kezeljük a hajat, és a hajvégeket. Lehetőleg levegőn, illetve langyos hajszárítóval szárítsuk. Helyileg visszaépíthető a hajszerkezet.

 

Hajfestés okozta károsodás (vegyszer álltal)

Ha szakszerűen végzik, és utána megfelelően kezelik, akkor nem okoz gondot. A haj festés és, szőkítés során szerkezeti változáson megy át, és ha nem megfelelő anyagokkal végzik el, akkor szárazzá, töredezetté válik. A hajban levő fehérje bomlásának hatására elkopik, megpuhul a kutikula (szarulemez), nem záródik szorosan egymásra, és védtelenné válik a haj belső szerkezete, nedvességét könnyebben elveszti. Kettős hajvégek alakulhatnak ki. A hajfestékbe kevert speciális segédanyaggal ez a jelenség még egy kevésbé ügyes fodrász munkáját is kijavítja. Rossz festés után pedig minden “elrontott, drótszerű” haj varázslatossá tehető a Rising hajpakolás alkalmazásával.

 

Várjuk szeretettel!

 

Cégünk megkapta az ORising MEGBÍZHATÓ CÉG TANÚSÍTVÁNYT!

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

 

Telefon: +36 (1) 950-20-27

Telefon: +36 (20) 991-2477

E-mail: hajgyogyaszaruhaz@gmail.com