orising hajgyógyász áruház

A haj- és fejbőrbetegségek kezelése gyógynövény alapanyagú ORising termékekkel: Hajhullás, hajritkulás, alopéciák, zsírosodás, seborrheás fejbőr, korpásodás esetén, a száraz, festett, sérült haj regenerálására az ORising termékcsalád személyre szabott kezeléssorozatot kínál, amely megszünteti a fejbőrön tapasztalt működési zavarokat, helyreállítja a biokémiai egyensúlyt. Ön a diagnózis felállítása után választhat a szalon- vagy az otthoni kezelés között, mert a személyes analízislap segítségével vannak olyan esetek, melyek esetében otthon is képes gyógyítani, ápolni fejbőrét, haját az ORising termékeivel.

 

Hajkezelés

Haj újraépítő program!

Kezeléseink mélyreható, tartós változásokat eredményeznek!

A haj újraépítése nálunk nem gyorsan múló felületi kezelést jelent!

Mindenkinél külön-külön feltérképezzük a probléma okát és személyre szabott megoldást kínálunk, mert minden hajat másként kell kezelni!

 

hajgyógyaszati-vizsgalat-3

 

Hajszerkezet problémák: vékony szálú, száraz, kezelhetetlen, erősen roncsolódott haj, stb.

Általában már néhány kezelés is jól látható eredményt hoz, de az igazán hosszútávú hatás érdekében ajánlott kb. 6-8 kezelésésen részt vennie. A hajvég kezelés általában 1-2 órát vesz igénybe ózonos oxigén-terápiával, fényterápiával és szárítással kiegészítve.

A hajszál erőssége és tápláltsága mindig a hajgyökér függvénye. A velőállomány a hajszál közepén helyezkedik el, ami a hajszemölcshöz csatlakozik, ez biztosítja az anyagok és a levegő átjárását mindkét irányba. A haj biológiája összetett és bonyolult, tipusonként eltérő.  A természetes anyagokkal (100%-ban növényi kivonatokat tartalmaz) különféle hatások érhetők el.

A haj újraépítése olyan biokémiai eljárással történik amellyel véglegesen is visszaépíthető a hajszál. Az orvostudomány álltal kifejlesztett természetes biokémiailag aktív hatóanyagok, mind “pro” anyagok, amelyek tökéletesen beépíthetőek, mert testazonosak, ezért tudunk végleges gyógyulást végezni.

hajgyógyaszati-vizsgalat

 

Fejbőrkezelés

A hajhullás, zsírosodás, korpásodás megfelelő fejbőr higiéniával megelőzhető lenne, ehhez  azonban más hajmosási kultúrát kell a magunkévá tennünk, amit az elmúlt évtizedek megváltozott életkörülményei megkövetelnek. A hagyományos módszerek már nem védik meg a hajunkat és fejbőrünket.

A pH érték megbomlása a kezdete a problémáknak ( a fejbőrünk savas: pH 5,5). Első jel a zsírosodás, így védekezik a fejbőr, és próbálja összeállítani a helyes pH-t. Második a pityriazis simplex (száraz korpa), amely esztétikátlanul hullik a vállunkra. A tünetek stresszelnek minket, így a vegetatív idegrendszerre ható okok miatt beindul a 3. fázis, először kisebb hajhullással, majd idővel egyre  gyengébb és ritkább lesz a hajkorona. Ok-okozat. A haj és fejbőrproblémák mindig tünetek, nem önálló betegségek (kivéve a gombás vagy fertőzéses bőr betegségeket).

Egészséges haj pedig csak egészséges fejbőrből nőhet. A városi élet felfokozottsága, szennyezettsége, magas elektromos előtere  olyan lerakódásokat eredményez amit sampon nem tisztíthat le, így egyre csak felhalmozódik (ami mikrokamerán keresztül rögtön hajmosás után is látható), gátolva az oxigén bejutását a tüszőkbe, egy idő után viszketést okozva , majd a hajszálak is egyre gyengébbé válnak. Telítődtünk, a szervezet pedig védekezik, elhagyja a legfeleslegesebb funkciókat (pl.haj) és más területekre összpontosít.

Globális problémáról van szó, mely ellen az új típusú fejbőrhigiéniával, megelőzéssel vagy személyre szabott kezeléssel  védekezhetünk. A fejbőrt kizárólag savas (pH. 5-5,5)samponnal mossuk, ami pár hét alatt helyreállítja a  helyes (savas) pH értéket. Ha esetleg már kialakult problémánk van, több típusban is elkészítették a hajunk jövő generációs gyógykezelését. Pl.: Stamino (őssejt) 5-Alfa (gátolja az agresszív dhp hormonok kialakulását), h.g. system (hajgenetikai növekedés gyorsító).  Mivel az emberek egyre kevesebbet mozognak, sportolnak, népbetegséggé vált a rossz vérkeringés, pedig a vér élteti a hajat és a fejbőrt. A paprikát (Capsaicint) tartalmazó készítményt a fejbőrünk viszont nagyon igényli, és azonnal „ felpezsdül” tőle, így küszöböljük a haj és fejbőrsorvadást.

(Részlet: Hosszú Orsolya: HAJ… meddig leszel még legfőbb díszünk?)

 

Várjuk szeretettel!

 

Cégünk megkapta az ORising MEGBÍZHATÓ CÉG TANÚSÍTVÁNYT!

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

 

Telefon: +36 (1) 950-20-27

Telefon: +36 (20) 991-2477

E-mail: hajgyogyaszaruhaz@gmail.com