orising hajgyógyász áruház

Ezen a szakterületen 20 éve dolgozom, teljes elhivatottsággal a hajgyógyászat iránt. Fodrászként kezdtem el dolgozni, így ismertem meg az Orising anyagokat, tehát fodrászként és trichológusként is munkálkodom! Sajnos ez a kombináció ritkán jár együtt, pedig tökéletesen kiegészítik egymást. A trichológia hajjal, bőrrel és kozmetológiával foglalkozó tudományág. A hajas fejbőr és a hajszálszerkezet rendellenességeit és kóros elváltozásait tárja fel.

Az olasz O’rising anyagokat, melyeket a kezelések során használunk, Dr. Enzo Formentini professzor fejlesztette ki fejbőr betegségek gyógyítására, így az “egyénre szabott” technológiának köszönhetően, mindenkinek a haj minőségéhez való szinergiás kezelés típusokat kell alkalmazni. Ezért lehetséges, hogy minden esetben van eredménye a terápiának.

Számomra azért lett fontos a hajgyógyászat, mert itt nem tüneti kezeléseket végzünk, hanem a bajok okát először feltárjuk, majd a probléma gyökerétől kiindulva haladunk a teljes gyógyulás felé. Szépség Stúdiónkban egy 300-szoros nagyítású mikrokamera segítségével hajhagyma és fejbőrvizsgálatot végzünk, felállítjuk a diagnózist és a problémának megfelelő kezelést javasolunk.

Mivel csak a hajunkról van szó, először a készen kapható, agyon reklámozott hajápolási cikkeket, néminemű vitaminokat vásárolunk és várjuk a pár héten belül bekövetkező csodát. Természetesen ez nagyon sok esetben elmarad. Ezek után igen sokan bőrgyógyász szakemberhez fordulnak. Sajnálatos módon ez sem mindig megfelelő. Jó esetben orvosi vizsgálatokat, góckutatást, fogászati vizsgálatokat is elvégeznek, de sajnos a legtöbb esetben ebből sem állapítható meg a felmerült probléma oka.

hajgyogyasz-áruház

 

Egyre több helyen találkozhatunk az ingyenes hajvizsgálat lehetőségével,(főleg gyógyszertárakban) ahol 15-20 perces vizsgálattal az érdeklődő megtudhatja milyen termékkel áll szerződésben az adott cég, mert biztosan azt ajánlják megvételre – de ők nem az eredeti hajgyógyászati termékeket árulják, nem hajgyógyászok. Legtöbbször kezünkbe adják a szükséges készítményeket és mehetünk az utunkra. Azt sem tudjuk, ki volt aki megvizsgált, azt sem tudjuk kihez fordulhatnánk, ha a megvásárolt anyag mégsem használ. Napi szinten találkozom ilyen esetekkel. Főleg azért se hagyják magukat becsapni, mert az O’Rising eredeti termékcsaládot nem is lehet megkapni kiskereskedelmi forgalomban. Folyamatos kontroll vizsgálatra kell járni, mert ahogy a bőrünk változik, úgy változik az anyag felszívódó képessége, és típusa is!

A legkomolyabb haj problémák és fejbőr betegségek azonban hormonális, genetikai, jó esetben mechanikai vagy kémiai okok miatt jönnek létre. Ezek közül sok gyógyítható vagy visszafordítható. A hajhullások és alopéciák sokfélesége miatt, mindig forduljunk trichológushoz (hajgyógyászhoz), mert különbözőségük miatt a kezelésük is különböző lehet, de ezt csak a szakember képes felismerni. Inkább kérjünk tanácsot, minthogy végigpróbáljunk sok olyan terméket, aminek hatása és eredete kétséges lehet, vagy esetleg többet árthat, mint használ. Így amit ezekért kifizetünk, fölöslegesen kidobott pénz! A tradicionális olasz O`Rising a legrégebbi (20 éve van Magyarországon), és azóta is a legmegbízhatóbb hajgyógyászati termék a magyar piacon, amit a magas hatóanyag tartalmának köszönhet. Minden esetben van eredmény, ha a régi metódust követve használjuk!

hajgyógyászat-kezelés

 

GARANCIA:
Akinél az első 8 héten nem érek el eredményt,annak vissza adom a vizsgálat árát!

 

Várjuk szeretettel!

 

Cégünk megkapta az ORising MEGBÍZHATÓ CÉG TANÚSÍTVÁNYT!

 

Hívjon minket bizalommal!

Jelentkezzen be hozzánk, várunk mindenkit szeretettel!

 

Telefon: +36 (1) 950-20-27

Telefon: +36 (20) 991-2477

E-mail: hajgyogyaszaruhaz@gmail.com